Antipasti
Voorgerechten
Affettati misti regionali
Ambachtelijke vleeswaren uit verschillende Italiaanse regio’s
Carpaccio di manzo al tartufo
Carpaccio van ossenhaas met truffel en Parmigiano Reggiano
Insalata di blu di bufala, noci e pere
Salade van blauwe buffelkaas, walnoten en peer
Gamberi trifolati
Salade met in pikante olie gebakken garnalen
Tartara di salmone affumicato con crema al rafano
Tartaar van gerookte zalm van de ambachtelijke zalmrokerij Landgoed Doornik uit Bemmel met mierikswortel crème
Caviale da Vinci
Blikje Italiaanse Da Vinci kaviaar van de Adriatische steur Acipenser naccarii, puur van een parelmoeren lepel met blini's en crème fraîche
Astice al forno con pomodoro e basilico
Halve kreeft uit de oven met tomaten en basilicum
Primi Piatti
Tussengerechten
Zuppa di pomodoro
Toscaanse tomatensoep met basilicum
Ravioli al tartufo
Ravioli uit Piemonte gevuld met ricotta en truffel
Orecchiette integrali con salsiccia
Biologische orecchiette (volkoren pasta) met Italiaanse verse worst tomatensaus en pepers
Spaghetti al nero con gamberi e rucola
Zwarte spaghetti met wilde garnalen, rucola, tomaatjes, pepers en knoflook
Panzerotti ricotta e spinaci
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met basilicumpesto
Tagliatelle con ragù di selvaggina
Tagliatelle met Bolognese saus van wildzwijn en hert
Secondi Piatti
Hoofdgerechten
Tagliata di manzo con rucola e scaglie di Parmiggiano
Gegrilde en getrancheerde dry-aged blonde d'aquitaine entrecôte met rucola, gedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano
Tournedos alla griglia con pesteda
Gegrilde limousine tournedos met 'pesteda'
Tournedos al tartufo
Limousine tournedos met truffelsaus en verse geschaafde truffel
Filetto di branzino alla griglia con olio al limone
Zeebaarsfilet van de grill met citroen olijfolie
Spaghetti con astice
Spaghetti met een halve kreeft, tomaatjes, knoflook en pepers
Filetto di tonno alla Siciliana
Kort gegrilde tonijnsteak met tomatensaus, kappertjes, en wilde oregano
Dolci
Desserts
Sgroppino
Sorbet van citroenijs met Prosecco, Limoncello en Vodka
Tiramisu classico
Tiramisu met espresso, Marsala en mascarpone
Coppa gelati
Diverse soorten Italiaans ijs met slagroom
Panna cotta con salsa di caramello
Roompudding met karamelsaus
Semifreddo del giorno
Parfait van de dag
Torta al cioccolato e mascarpone
Chocolade mascarpone taart
Formaggi misti
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met honing en huisgemaakte jammen
Verrassingsmenu's vanaf € 47,50
Iedere zondagmiddag
Lunchmenu 3 gangen € 34,50 p.p.