Menukaart

Antipasti

Voorgerechten

 

Affettati misti regionali
Ambachtelijke vleeswaren uit verschillende Italiaanse regio’s

 

Carpaccio di manzo al tartufo
Carpaccio van ossenhaas met truffel en Parmigiano Reggiano
 

Insalata di blu di bufala, noci e pere
Salade van blauwe buffelkaas, walnoten en peer
 

Gamberi trifolati

Salade met in pikante olie gebakken garnalen
 

Tartara di salmone affumicato con crema al rafano
Tartaar van gerookte zalm van de ambachtelijke zalmrokerij Landgoed Doornik uit Bemmel met mierikswortel crème
 

Caviale da Vinci
Blikje Italiaanse Da Vinci kaviaar van de Adriatische steur Acipenser naccarii, puur van een parelmoeren lepel met blini's en crème fraîche
 

Astice al forno con pomodoro e basilico
Halve kreeft uit de oven met tomaten en basilicum   

 

Primi Piatti

Tussengerechten


Zuppa di pomodoro  
Toscaanse tomatensoep met basilicum

 

Ravioli al tartufo
Ravioli uit Piemonte gevuld met ricotta en truffel

 

Orecchiette integrali con salsiccia
Biologische orecchiette (volkoren pasta) met Italiaanse verse worst tomatensaus en pepers

 

Spaghetti al nero con gamberi e rucola
Zwarte spaghetti met wilde garnalen, rucola, tomaatjes, pepers en knoflook


Panzerotti ricotta e spinaci
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie met basilicumpesto


Tagliatelle con ragù di selvaggina
Tagliatelle met Bolognese saus van wildzwijn en hert


Secondi Piatti
Hoofdgerechten


Tagliata di manzo con rucola e scaglie di Parmiggiano
Gegrilde en getrancheerde dry-aged blonde d'aquitaine entrecôte met rucola, gedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano

 

Tournedos alla griglia con pesteda
Gegrilde limousine tournedos met 'pesteda'

 

Tournedos al tartufo
Limousine tournedos met truffelsaus en verse geschaafde truffel

 

Filetto di branzino alla griglia con olio al limone
Zeebaarsfilet van de grill met citroen olijfolie

 

Spaghetti con astice
Spaghetti met een halve kreeft, tomaatjes, knoflook en pepers

 

Filetto di tonno alla Siciliana
Kort gegrilde tonijnsteak met tomatensaus, kappertjes, en wilde oregano

 

 

Dolci
Desserts

 

Sgroppino
Sorbet van citroenijs met Prosecco, Limoncello en Vodka

 

Tiramisu classico
Tiramisu met espresso, Marsala en mascarpone

 

Coppa gelati
Diverse soorten Italiaans ijs met slagroom

 

Panna cotta con salsa di caramello
Roompudding met karamelsaus

 

Semifreddo del giorno
Parfait van de dag

 

Torta al cioccolato e mascarpone
Chocolade mascarpone taart

 

Formaggi misti
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met honing en huisgemaakte jammen

 

Verrassingsmenu's vanaf € 47,50

 

Iedere zondagmiddag  

Lunchmenu 3 gangen € 34,50 p.p.